370.00 Lei Placă de sunet ASUS XONAR D2/PM PCI Ultra Fidelity Sound Braila

Data publicării: Ianuarie 3, 2020
Data modificării: Martie 24, 2020
 • Locaţie: Braila, Braila, Romania
 • Vizualizări anunț:6

Se vinde 1(una) bucată placă de sunet ASUS XONAR D2/PM

- Placa a fost cumpărată din magazin, se vinde dintr-un motiv de natură tehnică şi anume o placă video achiziţionată de curând care îmi ocupă ambele sloturi PCI în număr de 2(două) pe placa de bază, din păcate.
- Placa se adresează cunoscătorilor, audiofililor dar şi gamerilor. Celor care doresc un sunet pur, rafinat la superlativ, o claritate extraordinară şi detalii foarte fine ce nu le auzi în mod normal cu alte placi, un sunet de cristal dus la extrem.
- Înglobează toate tehnologiile Dolby/DTS, pentru decodarea în timp real a filmelor, emulare în timp real EAX 5.0, poziţionarea 3D în jocuri este redată cu o precizie matematică, multe dintre aceste tehnologii regăsindu-se în ziua de azi doar pe plăcile de sunet foarte scumpe.
- Placa arată impecabil, e ţiplă, are mufe aurite iar cutia conţine un bundle bogat, numeroase cabluri jack-RCA, TOSLINK, interfaţă MIDI, adaptoare, extensii, totul este sigilat în pungi, inclusiv CD-urile cu softuri vin cu CD-KEY-uri şi n-au fost folosite niciodată. Totul arată ca şi nou.
- Pe un sistem Hi-Fi 2.0 compus dintr-un receiver stereo YAMAHA RX-450, coloane SONY SS-MF515 3 Way şi un egalizator SONY SEQ-711(care doar transporta semnalul către staţie, nu are activat niciun efect audio) sunetul este ceva de vis, FLAC-urile se aud că şi cum ar ar ieşi direct dintr-un CD-PLAYER standalone. Iar asta se datorează DAC-ului Burr-Brown PCM1796 de la Texas Instruments pe care îl deţine şi care se foloseşte pe CD-playere şi SA-CD-playere standalone japoneze scumpe cum ar fi ACCUPHASE sau C.E.C.
- Pe nişte căşti profesionale AKG K-612 PRO de 120 Ohm, (conectate direct la placă), detaliile, poziţionarea şi separarea instrumentelor, vocile, soundstage-ul, imaginea stereo şi claritatea pe care o auzi este ceva ce nu se poate exprima în cuvinte, trebuie ca să auzi.
Atât am avut de spus. Nu vreau ca să o mai laud, că n-are rost, cuvintele sunt de prisos. Cine o va cumpăra, va cunoaşte potenţialul audio uriaş al acestei placi.

Detalii tehnice găsiţi în link-ul oficial ASUS de mai jos:

https://www.asus.com/ro/Sound-Cards/Xonar_D2PM/overview/

Discuţii, review-uri şi păreri utilizatori găsiţi aici:

https://www.emag.ro/placa-de-sunet-asus-7-1-channel-pci-e-xonar-d2/pd/EM5RMBBBM/

- Preţul este uşor negociabil. Nu se acceptă schimburi.
- Se poate expedia prin curier rapid oriunde în ţară, cu plata ramburs şi verificarea coletului înainte de a plăti.
- Predare personală în Brăila sau Galaţi
Rog și ofer seriozitate maximă.
Tel. 0772 272856


Negociabil:

Contactează vânzătorul Distribuie

Anunţuri asemănătoare

 • KIT (X2 6400+ Black Edition + GIGABYTE GA-MA770-DS3 + Cooler)
  Calculatoare - Componente Braila (Braila) Ianuarie 3, 2020
  100.00 Lei

  Se vând următoarele componente: KIT: - Procesor AMD X2 6400+ Windsor, 3.2GHz, socket AM2, Black Edition (a fost vârful de gamă dual-core de la AMD al anului 2007) - Placă de bază G...

 • Monitoare 19"(LG FLATRON L1917S | Horizon 9006SW)
  Calculatoare - Componente Braila (Braila) Ianuarie 3, 2020
  100.00 Lei

  Se vând 2(două) monitoare LCD de 19" şi anume: 1) LG FLATRON L1917S - 100 LEI 2) HORIZON 9006SW - 100 LEI Monitoarele provin de la două sisteme de gaming diferite şi se afla în per...

 • Router Wireless Cisco Linksys E900, N 300 Mbps
  Calculatoare - Componente Braila (Braila) Ianuarie 3, 2020
  100.00 Lei

  Se vinde 1(una) bucată router wireless Cisco Linksys E900. NOTĂ: Router-ul a fost cumpărat din magazin, se află stare foarte bună (estetic şi tehnic), funcţionează în parametri nor...

Comentarii

  Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)